اکوسیستم نوآوری، همافزایی تعاملی بین طیف متنوعی از تلاشهای همکارانه شرکتهای کوچک و بزرگ، دانشگاهها، مؤسسات پژوهشی و آزمایشگاههای تحقیقاتی و سرمایهگذاران است که نوآوری را به بازار میرساند. یکی از اجزای مهم اکوسیستمهای نوآوری، پارکهای علم و فناوری میباشند و هدف اصلی آن افزایش ثروت جامعه از طریق تشویق و ارتقاء فرهنگ نوآوری و افزایش توان رقابت در میان شرکتها و مؤسساتی است که متکی بر علم و دانش در محیط پارک فعالیت میکنند. برای دستیابی به این هدف، یک پارک با ایجاد انگیزش و مدیریت جریان دانش و فناوری در میان دانشگاهها، مراکز پژوهش و توسعه، شرکتهای خصوصی و بازار، ایجاد و رشد شرکتهای متکی بر نوآوری را از طریق مراکز رشد و فرایندهای زایشی تسهیل مینماید. پارکهای علمی همچنین خدماتی با ارزش افزوده بالا و فضاهای کاری و زیرساخت مناسب و کیفی به مؤسسات مستقر در پارک ارائه مینمایند
در بسیاری از موارد، پارکهای فناوری موجب ایجاد شغل، رشد درآمد و درگیر شدن در صنایع دارای رشد میشوند. از طرفی، پارکهای فناوری و مراکز رشد برای تجزیه و تحلیل در سطح ملی یا محلی در زنجیره ارزش کارآفرینی، لینکهای مهمی بهشمار میآیند.
با توجه به اهمیت تاسیس پارکهای علم و فناوری، شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی در دی ماه 1401 مجور تاسیس پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت را صادر کرد.
تیم سجایانگار همواره در تلاش است که با اتکا به دانش خود و با بهرهگیری از روشهای نوین، ارزشآفرینی کرده و منجر به بهبود وضعیت کسب و کار سازمانها گردد. بدین منظور پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت برای طراحی هر چه بهتر ساختار سازمانی خود، پروژه برنامهریزی راهبردی خود را به شرکت سجایانگار سپرده است. امید است که این همکاری موجب ارتقای سطح نوآوری و کارآفرینی کشور و همینطور ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناورانه گردد. روزهای بهتری در راه است.