هر گام عملياتي میبايست مواردی از قبیل اقدامات مورد نیاز، مسئول انجام اقدامات، مدت زمان انجام اقدامات و فعالیتها، زمان اتمام فعالیتها و افرادی که این اطلاعات باید به آنها منتقل شوند، را مشخص کند؛ بنابراین بهترین راه برای جمعآوری و یکپارچهسازی این اطلاعات و قرار دادن آنها در اختیار تیم اجرایی هر پروژه، استفاده از یک نرم افزار برنامه ریزی و پایش عملیاتی مناسب میباشد.
تیم سجایانگار نرمافزاری را تحت عنوان سامانه یکپارچه پایش برنامه عملیاتی، باهدف ارتقا سطح کیفیت اجرای پروژههای متعدد در سازمانها از طریق انسجام دادهها و نشر دانش و اطلاعات مورد نیاز میان اعضای تیم پروژه، توسعه داده و فرایندهای اجرایی سازمانها را تسهیل میبخشد.
سازمانها جهت مدیریت برنامهها و فعالیتهای سازمان به صورت چابک و با رویکردی جدید نیازمند استفاده از نرمافزارهای مدیریت پروژه به صورت بومیسازی و متناسب با اقتضائات سازمان میباشند. برای پاسخدهی به نیازمندیهای سازمانها در قالب ماژولهای یک نرمافزار، لازم است تا تیم مهندسی و حرفهای وجود داشته باشد تا طراحیهای لازم را انجام دهد و در نهایت برای آن طرح یک نرمافزار تولید کرده و همچنین در پیادهسازی و اجرای آن در سازمان نقش داشته باشد.
بنابراین جهت شناسایی فعالیتهای پروژهها، زمان شروع و پایان آنها، منابع مورد نیاز برای آنها، گزارش گیری از وضعیت پروژهها و درنهایت برای پرداختن به جزئیات و کلیات پروژهها و تدوین برنامه عملیاتی، نرمافزاری ساماندهی شده و یکپارچه توسط تیم تحلیل و توسعه سجایانگار توسعه یافت.
علاوه بر پيگيري اجراي اهداف، مقاصد و برنامهها بايستي پيشرفت عملكردها را نيز در فواصل زماني معين پايش كرد. نتايج سنجش عملكرد بايستي به صورت جدول يا نمودار نشان داده شود. مقايسه عملكردهاي حقيقي با برنامه ريزي شده مبنايي را براي ارزشيابيهاي دوره اي را فراهم مي كند. مدير بايد به اين نتايج توجه و دليل عدم تحقق نتايج مورد انتظار را تعيين كند و اين اطلاعات را براي بازبيني و اصلاح سياستها، رويه ها، اهداف و مقاصد بكار برد؛ بنابراین سازمانها برای اجرای تمامی این مراحل به صورت یکجا و یکپارچه، نیازمند یک سامانه تدوین برنامه و پایش عملیاتی میباشند.
کاهش هزینههای دسترسی به اطلاعات
استفاده از نرمافزار تدوین برنامه و پایش عملیاتی در داخل سازمانها، آنها را قادر خواهد ساخت به اطلاعات مورد نیاز در کمترین زمان ممکن دسترسی پیدا کنند.
کاهش هزینههای درون سازمانی
با استفاده از این نرمافزارها مدیران کل و مدیران بخشها قادر خواهند بود مشکلات سیستم را با شفافیت بیشتری مشاهده کرده و به بهبود آنها بپردازند؛ در واقع موجب بهبود مستمر در زیرساختها خواهد شد.
ارتقاء کیفیت محصولات/خدمات قابل عرضه به مشتری
با افزایش شفافیت و یافتن مشکلات زیرساختی، سازمانها قادر خواهند بود با بهبود مستمر در زیرساختها محصولات و خدمات بهتری را با هزینهی به صرفهتر به مشتریان خود عرضه کنند.
افزایش قدرت رقابت
با ورود نرمافزارهای مدیریت منابع به سازمانها، آنها قادر خواهند بود با کاهش هزینه و ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات سهم بازار خود را افزایش داده و در دنیای رقابت باقی بمانند.
کاهش خطر از دست رفتن اطلاعات
اسناد مهم و موجود در سازمانها در گذشته به صورت فایلهای فیزیکی آرشیو میشد که هم دسترسی به آنها سخت بود و هم در بسیاری از مواقع برخی از اسناد مهم گم میشدند و برای همیشه از دسترس خارج میشدند. نرمافزارهای مدیریت منابع سازمانی بستری امن برای نگهداری اطلاعات مهم هستند.
امکان موازی کاری پروژهها به صورت صحیح
با شفافسازی کارها و وظایف در یک پلتفرم که قابل مشاهده برای کارکنان است و دسترسی آسان دارد مدیریت پروژهها و پورتفولیو را در سازمان تسهیل خواهد کرد.
روی گزینه ها کلیک کنید
نرم افزار برنامه ریزی عملیاتی مذکور در سه فاز اصلی قابل پیادهسازی است. فاز اول شامل استقرار سامانه مدیریت پروژه و فعالیت، سطوح دسترسی و گزارشها و داشبوردهای مدیریتی است. فاز دوم پروژه ناظر پیادهسازی گردش کار فرمهای پروژه/ فعالیت در سطح سازمان است. در نهایت فاز سوم کار در قالب استقرار نظام جامع برنامهریزی عملیاتی و پایش و نظارت میباشد.
به طور کلی، استفاده سازمانها از سیستم یکپارچه پایش برنامه عملیاتی میتواند بهترین گزینه برای اجرای دقیق پروژهها در کوتاهترین زمان ممکن و شرایط بهینه باشد. همچنین امکان مستندسازی و ذخیره تمامی اطلاعات مرتبط با پروژه و امکان دسترسی همه اعضای تیم پروژه به این دادهها، مزیت رقابتی قابل توجهی را ایجاد میکند که سبب جلب تمایل سازمانها به این سامانه میگردد.
آدرس
تلفنهای تماس
دیگر راههای ارتباطی
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت سجایا نگار میباشد.
طراحی سایت : کارا گستر فام | سئو : hamyardm.com
Automated page speed optimizations for fast site performance