امروزه در جهانی زندگی میکنیم که پیچیدگی و عدم قطعیت در آن افزایش پیدا کرده است، چرخهی عمر محصولات کم شده، تغییرات به سرعت اتفاق میافتند و به بیان دقیقتر، نوآوری و درنتیجه اتخاذ رویکردهای جدید برای سرعت بخشیدن به آن اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است. موفقیت در نوآوری شامل خلاقیت، سرعت و دانش تخصصی است و شرکتها دیگر نمیتوانند به تنهایی و به کمک واحدهای تحقیق و توسعه، از پس مخارج نوآوری برآیند. درنتیجه لازم است فرایندی جدید جایگزین آن شود تا شرکتها قادر باشند از افراد خلاق، متخصص و بااستعدادی که در بیرون از سازمان قرار دارند نیز، استفاده کنند و از ایدهها، تکنولوژیها و مهارتهای آنها بهره ببرند.
اصطلاح نوآوری باز به معنای وضعیتی است که یک سازمان نه تنها به دانش و منابع داخلی خود (مانند کارکنان، واحد تحقیق و توسعه و…) برای نوآوری محصولات، خدمات و فرایندها تکیه نمیکند، بلکه از منابع خارجی متعدد (مانند بازخورد مشتری، رقبا، آژانسهای خارجی، مردم و…) برای نوآوری کارآمدتر استفاده میکند.
پلتفرمهای متعددی در زمینه نوآوری باز و جمعسپاری کمکها و خدمات شایانی را ارائه میدهند. با بررسی این پلتفرمها مشخص شده که عموم آنها به یکی از این دو روش کلی فعالیت دارند. حالت اول، حالتی است که یک سازمان، چالشی را مطرح کرده و شرکتها و افراد فناور برای حل آن رقابت کرده و در نهایت پاداش دریافت میکنند. در این حالت پلتفرمها در نقش یک رابط فعالیت داشته که سازمان دارای چالش را به فناوران متصل میکند. حالت دوم، اما حالتی است که پلتفرم نقش سامانهای برای مدیریت خلاقیت و نوآوری در سازمان را میگیرد که ایدهها در آن ثبت و نگهداری و امتیازدهی میشوند. ایدهها میتوانند درون سازمانی یا برونسازمانی باشند. این روند ادامه پیدا کرده تا بهترین ایدهها تبدیل به نوآوری شوند.
نرمافزار مدیریت نوآوری سجایانگار نیز از جمله پلتفرمهایی است که بر حالت دوم بنا شده است. هدف این نرمافزار گردآوری ایدههای مرتبط با موضوع مورد نظر، داوری و یافتن بهترین ایده نوآورانه برای سازمانهاست
همانطور که گفته شد، باتوجه به اهمیت نوآوری در کسبوکارهای امروزی، سازمانها با اهداف و عملکرد متفاوت نیازمند جمعآوری و استفاده از ایدههای نوآورانه میباشند؛ به طوریکه حتی در برخی مجموعههای مطالعاتی و پژوهشی نیز، شاهد استفاده از این سامانه تحت عنوان نرمافزار مدیریت پژوهش، جهت یافتن بهترین ایدههای پژوهشی هستیم.
ثبت نام
در مرحله اول جهت استفاده از امکانات سامانه، کاربران حقیقی و حقوقی میبایست در سامانه ثبتنام کرده و توسط پیامک ارسالی اعتبارسنجی شوند.
پروفایل
سپس اطلاعات فردی و یا حقوقی از قبیل اطلاعات تماس و توانمندیهای خود را در پروفایل ساخته شده وارد میکنند.
مدیریت فراخوان
در این بخش، مجموعههایی که از سامانه مدیریت نوآوری سازمانی برای ثبت و انتشار فراخوانهای خود جهت جمعآوری و امتیازدهی ایدهها استفاده میکنند، میتوانند مواردی از قبیل زمانبندی، مدارک لازم و ... را درارتباط با فراخوانها مدیریت و درنهایت فرآیند ارزیابی را مشخص کنند.
فراخوانهای من
همچنین فناوران میتوانند فرم ثبت ایده خود را در کارتابل خود ذخیره کرده و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع گردند.
مدیریت گردش کار
پیشنهاد ثبت شده فناور، توسط مشاوران و داورها ارزیابی شده و بر اساس نمرههای دریافتی، پیشنهاد برتر انتخاب میشود. این گردش کار توسط کارتابل هر کدام از کاربران مدیریت میشود.
فرآیند ثبت گزارش پیشرفت
در صفحه مدیریت گزارش پیشرفت، میزان پیشرفت عملیات ثبت و ارزیابی ایدهها برای داوران و مدیران سامانه، ارسال میگردد.
شبکه همکاران
در این قسمت امکان مشاهده فهرست فناوران، پروفایل آنها و اطلاعات مربوط به آنها با قابلیت فیلتر کردن به تفکیک حوزه فعالیت، نوع کاربر و... فراهم شده است.
ویترین
سازمانها میتوانند فراخوانهای تازه و درحال اجرای خود را در صفحه اصلی سایت (ویترین) و به صورت عمومی نمایش دهند، تا فناوران و پژوهشگران بتوانند با جستجوی در فهرست فراخوانها و مشاهده جزئیات آنها به صورت مستقیم به صفحه ثبتنام برای ارسال ایده منتقل شوند.
مدیریت سیستم
این بخش به مدیر سامانه اختیاراتی را جهت مدیریت کاربران و در صورت نیاز تغییر ساختار سازمانی متناسب با مجموعه خود و همچنین ساماندهی اعلانات میدهد.
روی گزینه ها کلیک کنید
آمادگی سیستم برای افزایش بار کاری
توانایی پاسخگویی سامانه در برابر توسعه میزان کارکردها و کاربران و بررسی آستانه توانایی سیستم در برابر افزایش وظایف محوله به آن
امکان پویایی و چابکی سیستم و انعطاف در مقابل نیازمندیها و اقتضائات جدید
به این معنا که فرآیندهای کسبوکار، محور اصلی در تحلیل و طراحی سیستم اطلاعاتی هستند؛ این ویژگی موجب میشود، سامانه مدیریت امور پژوهشی پاسخگوی نیازمندی طیف وسیعی از سازمانهای اداری، اجرایی و پژوهشی باشد.
سبب سهولت واسط کاربری برای استفادهی کاربر و فراهم شدن امکان پشتیبانی از خواستههای کاربر
دارای کلیه مکانیزمهای کنترل دسترسی برای تمام رابطهای قابلدسترسی اعم از رابطهای کاربری مبتنی بر وب، دسترسی به سیستمعاملها، پایگاه دادهها و… بوده و با اعمال سیاستهای کلمه عبور شامل اجبار به انتخاب کلمات عبور سخت برای تمام سیستمها امنیت سامانه را تا حد بالایی افزایش میدهد.
روی تب ها کلیک کنید
نوآوری باز یک استراتژی نوآوری است که به شرکت ها اجازه می دهد از محدودیت های خود فراتر رفته و با سازمان ها یا متخصصان خارجی وارد همکاری شوند. ما سالهاست که از این استراتژی برای تسریع ظرفیت شرکت خود استفاده می کنیم.
آدرس
تلفنهای تماس
دیگر راههای ارتباطی
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت سجایا نگار میباشد.
طراحی سایت : کارا گستر فام | سئو : hamyardm.com
Automated page speed optimizations for fast site performance